Fra noget til nogen

FRA NOGET TIL NOGEN


Bogen Fra Noget til Nogen er et produkt af et samarbejde med virksomheden Oceaim.


I marts 2019 stillede Oceaims direktion mig opgaven at afdække virksomhedens principper med henblik på strategiudvikling af virksomheden hen over sommeren 2019. Det resulterede i en lang række møder med Oceaims ledelse, medarbejdere, kunder og borgere. Og det kom der en bog ud af.

 

Udover at beskrive Oceaims rejse frem mod virksomhedens principper tematiserer bogen også værdibaseret ledelse fra forskellige vinkler og ikke mindst forholdet mellem stress og ledelse.

Bogen kan du anskaffe ved at kontakte mig eller det forlag, den er udgivet på.FACILITERING 


Hvis du ønsker assistance til facilitering af  strategiudvikling af din virksomhed, kan du eventuelt læse min bog først. I den kan du få indsigt i, hvordan jeg også kan arbejde og på baggrund af hvad. 


Hvis du er virksomhedsleder og ønsker at få et eksemplar af min bog tilsendt, kan du kontakte mig via mail her


Du kan også kontakte mig på telefon med henblik på en uformel samtale.

FOREDRAG 

Fra noget til nogen


Når man bliver stresset, decentreres ens jeg, man bliver fremmed for sig selv, og evner på dårlige dage meget lidt. Man går fra at være nogen til at være noget. 


Et personligt foredrag om arbejdsrelateret stress, K.E. Løgstrups nærhedsetik og den norske sygeplejeteoretiker Kari Martinsens filosofi om sanselighed.  

DET PERSONLIGE LEDERSKAB


Filosofisk facilitering for medarbejdere på direktions, chef og mellemledernieau ansat i politiske organisationer.

Jeg arbejder i krydsfeltet mellem offentlig forvaltning og værdibaseretledelse med dilemmaer og implementering af praktik filosofi i hverdagen.


Blogindlæg om 

Værdibasseret ledelse
Copyright @ All Rights Reserved

Eksistens ved  Lotte Schlosshauer Frøik

CVR-nr: 33555504